“Een doel zonder plan is niets meer dan een wens”

– Antoine de Saint Exupery – “De Kleine Prins”

Ben jij dit?

Jouw bedrijf is een belangrijk onderdeel van jouw leven.

En toch gaat het niet zoals jij wilt. Je werk voelt als een drukke baan. Je werkt 24/7 in je bedrijf. Daarnaast heb je een partner, kinderen, familie en vrienden die aandacht vragen. En wanneer je voor de laatste keer tijd had voor jezelf, kun je je niet eens meer herinneren.

Je hebt een enorme ambitie, wilt heel veel bereiken maar aan de to-do-lijst lijkt geen einde te komen. Je merkt dat je in cirkeltjes aan het draaien bent en geen tijd meer hebt voor strategie en groei; je komt niet verder met jezelf en je bedrijf. Je voelt je moe en regelmatig opgejaagd en je voelt je eigenlijk altijd schuldig naar alles en iedereen omdat je zo druk bent.

Je hebt veel behoefte aan rust en ontspanning, aan ruimte voor jezelf. Er zijn nachten dat je wakker ligt en je tegen jezelf zegt dat het anders moet. Maar hoe dan? Je weet niet waar je moet beginnen. Je vraagt jezelf zelfs wel eens af of je wel door moet gaan met ondernemen. Zul je ooit succesvol worden met je bedrijf? Je kunt maar beter stoppen met ondernemen, denk je. Maar… je wilt nog zoveel bereiken, je hebt nog zoveel ambities. Je vraagt je af hoe je uit deze vicieuze cirkel kunt ontsnappen.

Gelukkig: het kan anders.

 

…Is dit wat jij het liefste wilt?

Met plezier en in vrijheid ondernemen, zonder stress en schuldgevoelens. Je wilt blij en ontspannen werken aan je bedrijf, het beste uit jezelf en je bedrijf halen en met jouw bedrijf waarde toevoegen aan de wereld. Je wilt een bedrijf dat voor jou gaat werken in plaats van tegen je. Hierdoor krijg je weer de regie over je bedrijf en zit je beter in je vel. Dat heeft een groot effect op jezelf en je omgeving.

Een goede balans tussen werk en privé. Je wilt je tijd en energie gebruiken voor zaken die écht belangrijk voor je zijn. Of dit nu je kinderen, je partner, vrienden of sporten is. Je voelt weer de rust om ook ruimte voor jezelf te creëren. Je werkt weer ‘normale uren’, of misschien zelfs minder. Uren die je eventueel ook kunt gebruiken om nieuwe klanten binnen te halen. Je kunt weer genieten!

Ja toch?

Wat jij nu nodig hebt!

Je hebt zoveel in je mars. Je bent bijzonder in wat je doet, in wie je bent en waar je voor staat. Dat alles maakt jou uniek, als ondernemer én als mens. Zonde als dat allemaal verborgen blijft!

Structuur en overzicht. Structuur en overzicht in vormen de basis om ruimte en rust in je hoofd te creëren en ervaren.

Helder plan en planning. Zonder plan en planning geen succes. Plannen is zichtbaar maken van je einddoel Het zorgt voor focus en dat je doet wat je moet doen om je je einddoel te verwezenlijken.

Focus. Focus is groei! Alles wat je aandacht geeft groeit. Door de juiste focus pak je de juiste route op weg naar jouw gedroomde onderneming of balans tussen werk en privé.

Handige tools en systemen. Veel werkzaamheden in je bedrijf zijn terugkerend en kunnen slimmer uitgevoerd en vaak gedigitaliseerd en geautomatiseerd worden. Dit geeft je structuur, rust, en ontspanning; je houdt meer tijd en energie over, je bespaart geld en je werkt met veel meer plezier.

Een (sparring)partner die met je mee denkt. Iemand die je helpt structuur en overzicht aan te brengen, die je help focussen en helder in beeld brengt welke koers jij gaat varen. Iemand die de lijnen uitzet, je tools in handen geeft, je planning in de gaten houdt en eventueel werk uit handen neemt. Dit geeft jou zo veel meer vrijheid om die dingen te doen die je wilt doen!

En wil jij ook…

Z

gericht en snel slagen maken zodat jij je kunt focussen op het professionaliseren en laten groeien van je bedrijf?

Z

praktische en laagdrempelige oplossingen?

Z

geen dure software?

Z

de nieuwe kennis zelf kunnen toepassen en niet (helemaal) afhankelijk zijn van iemand anders?

Ik kan je helpen!

Ik geloof dat iedereen zijn droom kan verwezenlijken, no matter what. En als ik het kan, kun jij het ook!

Daarom zet ik me in om met je mee te denken over wat jij nodig hebt en kan helpen om jouw bedrijf succesvol online te laten groeien. Ik wil je het juiste gereedschap in handen geven zodat je de juiste keuzes kunt maken voor jezelf en je bedrijf. Hierdoor ontstaat ruimte, rust en tijd die jij nodig hebt om stappen te zetten met jouw bedrijf.

Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Door samen te werken en gebruik te maken van elkaars specifieke kunde en kwaliteiten, kun je het beste en mooiste uit jezelf en je bedrijf halen. Sterker nog: de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf hang af van de mate waarin jij groeit en ontwikkelt als persoon.

Vi@ Herma
Zwolseweg 170
7412 AS Deventer

M: (06) 267 720 72
E: contact@viaherma.nl

Ik geloof in een mooiere wereld met gelijke kansen voor iedereen.

CHECKLIST

'In 4 Stappen Naar Een Succesvolle Online Academie'

 

 

Vul hieronder je naam en beste e-mailadres in en ontvang direct de checklist van mij.

You have Successfully Subscribed!