“Ik vind het belangrijk dat jouw waardevolle kennis online beschikbaar komt”

Herken je dit als ambitieuze ondernemer?

Je bent al een aantal jaar ondernemer, een kei in je vak en je bruist van de plannen en ideeën. Al je kennis en ervaring wil je delen met de wereld. Je weet dat dat niet meer kan op de manier waarop je dat nu doet. Je bent toe aan een volgende stap met jezelf en je bedrijf. Je wilt een bedrijf dat voor je gaat werken in plaats van tegen je. Je wilt meegaan in de online ontwikkelingen. Want je weet: Online Ondernemen is NU. Maar je hebt geen idee hoe je dat moet aanpakken.

Daarnaast is je gezin net zo belangrijk voor je als je bedrijf. Als ondernemende moeder voel je je regelmatig overspoeld. Je houdt zoveel ballen in de lucht dat je soms niet weet waar je moet beginnen. Tegelijkertijd verlang je ook naar:

 

🍀 Rust in je hoofd

🍀 meer Ontspanning in je leven

🍀 het gevoel van Vrijheid en Onafhankelijkheid

🍀 Ruimte voor jezelf en je sociale leven

🍀 Overzicht en Structuur

🍀 Vrije avonden en vrije weekenden

🍀 meer Tijd en Aandacht voor je gezin te hebben

🍀 meer Tijd en Energie voor zaken die écht belangrijk voor je zijn

Ontdek de kracht van een Online Academie

Met alleen Offline ondernemen red je het niet meer. Online is helemaal van NU en de toekomst. En niet voor niets: Online ondernemen bespaart veel Tijd, Geld en Energie waardoor je meer tijd aan je bedrijf en klanten kunt besteden én meer tijd met je gezin kunt doorbrengen.

Het is niet voor niets dat Online Leren helemaal hot is tegenwoordig. Online Academies bieden zeer interessante mogelijkheden die je als trainer, coach of kennisondernemer niet kúnt laten liggen:

🍀 Je kunt op een zeer laagdrempelige manier jouw Expertise met de wereld delen

🍀 Op efficiënte wijze bied je Meer Waarde aan meer klanten tegelijk

🍀 Je bent niet gebonden aan een maximum aantal deelnemers

🍀 Je bent niet gebonden aan een bepaalde datum, tijd en/of plaats

🍀 Je kunt meerdere trainingen of cursussen tegelijkertijd aanbieden

🍀 Je kunt jouw trainingen in verschillende varianten en prijzen aanbieden

🍀 Je kunt met met jouw cursussen sneller de diepte ingaan

🍀 Door er een Facebookcommunity aan te koppelen, kun je gelijkgestemden ook nog eens met elkaar verbinden

“Het is mijn missie om jou te helpen groeien met jouw bedrijf waarin je grip hebt op alle ballen in de lucht, rust en ontspanning ervaart én tijd en ruimte hebt voor jezelf.”

Ik ben…

Mijn naam is Herma Dennekamp. Ik ben een lifestylecoach en businessdesigner. Ik ben open, nieuwsgierig, leergierig en zie overal mogelijkheden. Groei en ontwikkeling is enorm belangrijk voor mij. Niet alleen haal ik graag het beste uit mezelf maar ook uit anderen naar boven.

Ik geloof…

Ik geloof dat ieder mens uniek is. Ieder mens heeft eigen wijsheid, eigen unieke kwaliteiten, kunde en vaardigheden. Door deze unieke talenten op een passende manier in te zetten, kun je het beste en mooiste uit jezelf en je bedrijf halen.

Mijn passie…

Het is mijn passie om jou te helpen het beste en mooiste uit jezelf en je bedrijf halen. Mijn ogen gaan stralen als ik ondernemers stappen zie zetten, ze zie groeien en hun bedrijf en leven naar hun droom inrichten. Ik wil ook jou helpen jouw verlangens te realiseren. Ik wil je inspireren en motiveren in actie te komen. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je online ondernemen eenvoudiger en toegankelijker te maken. Ik help jou met het creëren van jouw Succesvolle Online Academie.

Droom jij van…

🍀 meer Ontspanning in je bedrijf en je leven

🍀 het weer kunnen Genieten van het Ondernemerschap

🍀 ‘normale’ werkuren, het liefst minder

🍀 tijd overhouden en doen waar jij Blij en Gelukkig van wordt

🍀 ondernemen op de manier die bij jou past

🍀 het succesvol laten groeien van je bedrijf

🍀 het grootser in de wereld zetten van jouw talenten

🍀 meer klanten

🍀 je te onderscheiden ten opzichte van je collega’s en concurrenten

Dan is een Online Academie echt iets voor jou. Download mijn checklist ‘In 4 stappen naar een Succesvolle Online Academie’:

Don’t Dream your Life, Live your Dream

Realiseer jouw Droom in 4 Stappen

Stap 1.

Planning

Resulaat

Je hebt alles op een rijtje en weet precies wat je nodig hebt voor jouw Succesvolle Online Academie.

Stap 2.

Voorbereiding

Resultaat

Alles wat je nodig hebt, staat klaar om jouw Succesvolle Online Academie te gaan bouwen.

Stap 3.

Bouwen

Resultaat

Jouw Succesvolle Online Academie is helemaal klaar voor lancering.

Stap 4.

Onderhoud

Resultaat

Herma heeft voor ons PowerMama Programma de online leeromgeving gebouwd. Dit hele proces is soepel en fijn verlopen. Herma zorgt ervoor dat je alle informatie compleet hebt om te kunnen starten. Daarna is het een kwestie van afvinken. Herma denkt goed mee, houdt zich aan de deadlines en is super behulpzaam op een hele relaxte manier. We hebben dit project vol vertrouwen aan Herma overgelaten. Wat ook heel fijn is: Herma deelt informatie en leert je ook zelf om gaan met alle programma’s zodat je niet afhankelijk van haar wordt. Resultaat een goed werkende mooie online leeromgeving waar wij heel blij mee zijn! Wij schakelen Herma zeker weer in als dat nodig is.

Yousra Jaddour en Josine Gräfe

Eigenaren, Core Academy

Herma heeft mijn online training Leren-Leren Online (voor leerlingen in het Voortgezet Onderwijs) tot in de perfecte puntjes in kunnen regelen. Ik ben erg trots op het resultaat! Zowel het technische gedeelte, als de praktische uitwerking is door haar op heldere wijze uiteengezet. Ook de communicatie met Herma heb ik als prettig ervaren, ze gaf mij telkens snel en adequaat antwoord op mijn inhoudelijke vragen. Voor mij was Herma de uitgelezen persoon om deze online-training te laten maken omdat ze naast een prettige persoonlijkheid ook erg vakkundig en gedreven is om precies het resultaat te leveren wat ik voor ogen had. Daarnaast waardeer ik het enorm dat Herma het verschil maakt door net dat ietsje meer te leveren. Zo werk ik zelf ook in mijn trainingen. Voor mij maakt die houding een wereld van verschil. Dus Herma, voor de volgende opdracht weet ik je weer te vinden. Het moge bij deze dus duidelijk zijn, dat ik jouw dienst van harte aanraad.

Jellie de Roos

Eigenaar en Trainer, Bureau Anders Wijs

“Samen kun je klussen klaren die je zelf niet voor elkaar krijgt!”

 Zullen we samen aan de slag gaan?!

CHECKLIST

'In 4 Stappen Naar Een Succesvolle Online Academie'

 

 

Vul hieronder je naam en beste e-mailadres in en ontvang direct de checklist van mij.

You have Successfully Subscribed!