Zolang ik me kan herinneren, ben ik nieuwsgierig naar wat mensen drijft, wat hun motivatie is en wat hun beweegredenen zijn. Wat houdt ze tegen en wat maakt hen nou echt blij en gelukkig en tevreden met zichzelf zoals ze zijn. Opgroeiend in een nogal beperkende omgeving, stimuleerde en motiveerde ik mijn klasgenootjes om ergens voor de gaan, grenzen te verleggen, het beste uit zichzelf te halen; te denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen. Zelf liet ik mij absoluut geen beperkingen opleggen, ook niet door een chronische uitdaging. In tegendeel: het heeft er voor gezorgd dat ik aanpakte, doorzette en bewees dat iets wel kon. Mijn eerste bedrijf was een diëtistenpraktijk. Met een passie voor sport combineerde ik voeding- en dieetadvisering met het geven van zwemlessen en –trainingen en sportmassage. In deze functies heb ik enorm veel mensen geholpen met essentiële veranderingen aan te brengen in hun mindset, focus, dagelijkse structuur en hun grenzen weten te verleggen. Alles wat je met je hoofd kunt bedenken, kun je ook creëren.

Na zo’n 22 jaar besloot ik mijn talenten op een andere manier in te gaan zetten en startte ik mijn bedrijf Vi@ Herma, Partner in Online Business. Ik ben trots op dit tweede bedrijf, opgebouwd zonder financiële middelen, zonder gerichte opleiding in online ondernemen. Maar wel met de juiste mindset, focus, planning, visie en topondernemerscoaches. Wat mij drijft is mijn drang naar groei en ontwikkeling, er uit halen wat er in zit en dat je ook na je 50e een carrière switch kunt gaan maken.

Ik geloof dat ieder mens zijn eigen wijsheid, zijn unieke kwaliteiten, kunde en vaardigheden heeft. Door deze unieke waarden op een passende manier in te zetten, kunnen mensen het beste en mooiste uit zichzelf en het leven halen. Wat bijdraagt aan iemands eigenwaarde en geluk.

Daarom geloof ik ook dat we moeten doen waar we goed in zijn en waar onze passie en ons hart ligt. Door onze unieke waarde toe te voegen, kunnen we het verschil maken voor onszelf, onze omgeving, de samenleving en zelfs de wereld.

Ik geloof in jou, drukke ambitieuze ondernemende moeder. Ik geloof in wat er allemaal mogelijk is voor jou en jouw bedrijf. Ik geloof in jouw uniciteit, in jouw talenten, vaardigheden en persoonlijke gaven. Ik geloof in jouw kracht dat jij jouw obstakels kunt overwinnen en jouw droom kunt waarmaken, Ik geloof dat jij jouw bedrijf kunt laten groeien en dit tegelijkertijd kunt combineren met de zorg voor je gezin.

Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Trots kan ik zeggen dat ik nu twee bedrijven heb: een zelfstandig bedrijf en een V.O.F Grow-Verandermanagenment samen met een collega. Door samen te werken en gebruik te maken van elkaars specifieke kunde en kwaliteiten, kun je het beste uit jezelf en je bedrijf halen en levert het niet alleen op wat jij nodig hebt en draagt het niet alleen bij aan jouw missie, geluk en succes waarvan jij droomt. Maar bouwen we Samen aan een betere toekomst.

Samen kun je klussen klaren die je zelf niet voor elkaar krijgt! Zullen we samen aan de slag?

Mijn verhaal

Ik geloof in groei en ontwikkeling.

Op grond van gelijkwaardigheid ga ik de verbinding met de ander aan. Ik respecteer de ander, ik ben behulpzaam, betrokken, gun iedereen het allerbeste en heb oprechte belangstelling voor het verhaal van de ander. Dat verhaal doet er toe en is uniek. Daarom een stukje over mezelf.

Als kind had ik het niet makkelijk. Kijkend naar de wereld om mij heen, snapte ik er niets van. Hoewel ik van buiten bruiste, aanwezig was en een slimme meid was, had ik van binnen het gevoel niets waard te zijn. Ik had het gevoel ergens de aansluiting te missen. Ik hoorde er daarom niet bij. Ik deed er volgens mij niet toe. Dat heeft me jarenlang in de weg gezeten.

Ik wist niet te kiezen voor wat ik wilde, sterker nog, ik wist niet hoe dat moest. Daarom koos ik wat anderen van mij verwachtten. Dat was niet alleen vermoeiend, ik werd er ook steeds onzekerder en ongelukkiger van, met depressies, burn-outs en lichamelijke uitdagingen tot gevolg.

Maar altijd was er ‘iets’ in mij dat er voor zorgde dat ik niet opgaf. Dat ‘iets’ was mijn innerlijk vuur. Een vuurtje dat vroeg of laat weer oplaaide en mij aanmoedigde door te gaan met mijn persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling, mij stimuleerde het beste uit mijzelf te halen en aanspoorde om mijn dromen te verwezenlijken.

Uiteindelijk begreep ik dat wat ik in mijn leven ervaarde, te maken heeft met een prachtige (en tegelijkertijd lastige) kernkwaliteit: hoogsensitiviteit. Die ontdekking was voor mij een soort van verademing. Ik ging mezelf begrijpen en daarmee de wereld om mij heen. Hooggevoeligheid is de belangrijkste kernwaarde die ik met me mee draag en waaruit andere waarden en kwaliteiten van mij uit voortkomen. Alles viel op zijn plek en zie ik het nu als mijn unieke kracht.  

Mijn Missie

Ondernemen geeft mij de kans om mezelf verder te ontwikkelen en om anderen te helpen ook het beste en het mooiste uit zichzelf en het leven te halen

De wereld verandert in een rap tempo. Ook de manier van ondernemen verandert hierdoor. Er is een legio aan ongekende mogelijkheden ontstaan rondom online ondernemen. Diensten online aanbieden en verkopen, online interacties aangaan, virtueel werken vanuit iedere plek, andere manieren van communiceren… Als ondernemer moet je hierop inspelen om de boot niet te missen.

Het is mijn missie om jou als drukke ondernemende moeder met een gezin te helpen om niet aan de zijlijn te blijven staan worstelen. Ik wil jou helpen om jouw talenten, jouw kennis en kwaliteiten op zo’n manier in te zetten, zodat het datgene opbrengt wat je nodig hebt en bijdraagt aan jouw missie, geluk en succes waarvan jij droomt.

Ik wil je inspireren, motiveren, en stimuleren het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Het is belangrijk om daartoe het juiste gereedschap in handen te hebben en de juiste keuzes te maken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw omgeving, gezin en de samenleving.

Het is mijn missie om jou als ondernemende moeder te helpen met het runnen van een succesvol bedrijf waarin je grip hebt op alle ballen in de lucht, rust en ontspanning ervaart én tijd en ruimte hebt voor jezelf en je gezin.

Het is mijn missie dat jij mee kunt scheppen aan een nieuwe en betere wereld. Om het beste en mooiste uit jezelf, je bedrijf en het leven te halen en deze waarde door te geven aan jouw kinderen. Dat jij kunt doen wat onze moeders ons niet geleerd hebben, maar wij wel door willen geven aan onze kinderen.

Vi@ Herma

Zwolseweg 170
7412 AS Deventer
(06) 267 720 72 p

Vi@ Herma
Zwolseweg 170
7412 AS Deventer

M: (06) 267 720 72
E: contact@viaherma.nl

Ik geloof in een mooiere wereld met gelijke kansen voor iedereen.

CHECKLIST

'In 4 Stappen Naar Een Succesvolle Online Academie'

 

 

Vul hieronder je naam en beste e-mailadres in en ontvang direct de checklist van mij.

You have Successfully Subscribed!