Hoi! Mijn naam is Herma Dennekamp.

ik help ambitieuze ondernemende vrouwen met het maken van een eigen Online Academy,

dé online plek om met jouw Online Trainingen jouw Expertise te claimen.

 

Herma heeft voor ons PowerMama Programma de online leeromgeving gebouwd. Dit hele proces is soepel en fijn verlopen. Herma zorgt ervoor dat je alle informatie compleet hebt om te kunnen starten. Daarna is het een kwestie van afvinken. Herma denkt goed mee, houdt zich aan de deadlines en is super behulpzaam op een hele relaxte manier. We hebben dit project vol vertrouwen aan Herma overgelaten. Wat ook heel fijn is: Herma deelt informatie en leert je ook zelf om gaan met alle programma’s zodat je niet afhankelijk van haar wordt. Resultaat een goed werkende mooie online leeromgeving waar wij heel blij mee zijn! Wij schakelen Herma zeker weer in als dat nodig is.

 

Yousra Jaddour & Josine Gräfe

Eigenaren, Core Academy

Ben jij dit?

Je hebt ambitie. Je bruist van de plannen en ideeën. Je wil al je kennis en ervaring delen met de wereld en je weet dat dat niet meer kan op de manier waarop je dat nu doet.

Daarnaast is je gezin net zo’n belangrijk onderdeel van jouw leven als je bedrijf. Als ondernemende moeder voel je je regelmatig overspoeld. Je houdt zoveel ballen in de lucht dat je soms niet weet waar je moet beginnen.

Je draait in cirkeltjes rond en hebt geen tijd meer voor strategie en groei; je komt niet verder met jezelf en je bedrijf. Je vraagt je af hoe je uit deze vicieuze cirkel kunt ontsnappen en met jouw plannen, ideeën en kennis het verschil kunt gaan maken.

Is dit jouw verlangen?

Je wilt dolgraag een volgende stap zetten met jezelf en je bedrijf succesvol doorontwikkelen. Je wilt het beste uit jezelf en je bedrijf halen en met jouw bedrijf waarde toevoegen aan de wereld. Je wilt een bedrijf dat voor jou gaat werken in plaats van tegen je. Je wilt meegaan in de online ontwikkelingen. Want: Online is NU.

Je verlangt naar rust en ontspanning in je leven en je wilt weer ‘normale uren’ werken maar liever nog minder.Je verlangt weer naar het plezier en de vrijheid van het ondernemen van toen je begon.

Tegelijkertijd verlang je er ook naar meer tijd en energie over te houden voor zaken die écht belangrijk voor je zijn. Of dit nu je kinderen, je partner, vrienden of sporten is 

 

Droom jij van een eigen Online Academie….. 

Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen?

Gratis! 

Claim je expertstatus

Jouw eigen

Succesvolle Online Academie

in 4 stappen

Adviesgesprek

Geen idee waar je moet beginnen?

Ik help je graag op weg!

En verder

Met sparringpartner Herma Dennekamp van Vi@ Herma een ochtend zitten sparren over het maken van een online-programma. Wat is er (naast de inhoud van het programma) nodig om het daadwerkelijk in de lucht te krijgen en welke voorbereidingen moet je zelf treffen en wat besteed je uit? Ik heb nieuwe inzichten gekregen en fijne adviezen waar ik mee geholpen ben!

Heleen Tuunter

Eigenaar, Lieve Babies

Hoe ik je kan helpen?!

Ik help jou van begin tot het eind om jouw droom, jouw eigen Succesvolle Online Academie, te realiseren.

Dat doe ik door samen met jou op een gestructureerde en overzichtelijke wijze / manier de 4 stappen te doorlopen. Hierdoor weet jij precies welke keuzes je moet maken, wat je nodig hebt en eventueel nog moet regelen om jouw Online Programma te kunnen gaan maken en jouw Succesvolle Online Academie te kunnen gaan bouwen. Je hoeft zo niet bang te zijn dat je onderweg iets vergeten bent of nog voor verrassingen komt te staan.

Tot slot weet je ook hoe je je Academie kunt onderhouden en wat je daarvoor nodig hebt.

 

Herma heeft mijn online training Leren-Leren Online (voor leerlingen in het Voortgezet Onderwijs) tot in de perfecte puntjes in kunnen regelen. Ik ben erg trots op het resultaat! Zowel het technische gedeelte, als de praktische uitwerking is door haar op heldere wijze uiteengezet. Ook de communicatie met Herma heb ik als prettig ervaren, ze gaf mij telkens snel en adequaat antwoord op mijn inhoudelijke vragen. Voor mij was Herma de uitgelezen persoon om deze online-training te laten maken omdat ze naast een prettige persoonlijkheid ook erg vakkundig en gedreven is om precies het resultaat te leveren wat ik voor ogen had. Daarnaast waardeer ik het enorm dat Herma het verschil maakt door net dat ietsje meer te leveren. Zo werk ik zelf ook in mijn trainingen. Voor mij maakt die houding een wereld van verschil. Dus Herma, voor de volgende opdracht weet ik je weer te vinden. Het moge bij deze dus duidelijk zijn, dat ik jouw dienst van harte aanraad.

Jellie de Roos

Trainer, Bureau Anders Wijs

CHECKLIST

'In 4 Stappen Naar Een Succesvolle Online Academie'

 

 

Vul hieronder je naam en beste e-mailadres in en ontvang direct de checklist van mij.

You have Successfully Subscribed!