.woo-menu-cart {display: none !important;}

Gratis!

Speciaal voor jou heb ik twee gratis e-boeken gemaakt, elk met een krachtige, effectieve en efficiënte tool waarmee jij op een makkelijke manier je expertstatus en naamsbekendheid kunt vergroten en meer mensen tegelijkertijd kunt bereiken, informeren en helpen. Dit bespaart jou als ondernemer geld en je houdt tijd over voor andere belangrijke zaken.

Gratis e-book:

In 4 stappen naar een Succesvolle Online Academie

De digitalisering en automatisering gaat in een sneltrein vaart. En dat is voor iedereen behoorlijk spannend. Ik herken dat als geen ander.

Ik zou het vreselijk jammer vinden als ambitieuze ondernemers, zoals jij, daarop afhaken omdat het – om welke reden dan ook- niet lukt op deze veranderingen in te spelen.

Met online ondernemen kun je op een laagdrempelige manier jouw expertise met veel meer klanten delen. veel meer waarde bieden aan meer mensen tegelijkertijd,

Dat kan door jouw expertise in een Online Academie aan te bieden. Daarvoor heb je de juiste tools nodig.

Ik heb een gratis E-book voor je geschreven hoe je in 4 stappen een Succesvolle Online Academie kunt (laten) bouwen.

Gratis e-book:

In 4 stappen naar een Succesvolle Online Workshop

Online kun je vanaf iedere plek op de wereld interacties aangaan met je klanten, je diensten aanbieden en verkopen.

Een effectieve tool is het geven van Online Workshops. Hiermee kun je heel eenvoudig, goedkoop en laagdrempelig veel mensen tegelijkertijd bereiken en je naamsbekendheid vergroten.

Met een Online Workshop kunnen toekomstige klanten heel direct kennis met jou maken, met jouw product of dienst en kun je zelf als expert neerzetten.

Ik zou het persoonlijk jammer vinden als je de kansen die Online Workshops bieden niet benut.

Ik heb een gratis E-book voor je geschreven hoe je in 4 stappen een Succesvolle Online Workshop kunt neerzetten. Zodat jij precies weet welke belangrijke acties je moet ondernemen om jouw podium te pakken.

Wie ik ben?

Ik ben een verbinder, een rustbrenger, een echte doener en doorpakker. Mijn talent is jou inspireren en motiveren, structuur en overzicht creëren, focus aanbrengen en plannen. Het is mijn missie dit voor jou in te zetten zodat jij het leven gaat leven waar jij van droomt.

Ik geloof dat jij jouw droom kunt waarmaken. Daarom zet ik mij in om jou het juiste gereedschap in handen geven zodat je de juiste keuzes kunt maken voor jezelf en je bedrijf. Hierdoor ontstaat er ruimte, rust en tijd die jij nodig hebt om dat te doen waar jíj goed in bent.

The distance between dreams and reality is called action.

Wanneer kom jij in actie?

Ik wil een volgende stap zetten en graag weten wat de digitale mogelijkheden zijn voor mij en mijn bedrijf.

Vi@ Herma
Zwolseweg 170
7412 AS Deventer

M: (06) 267 720 72
E: contact@viaherma.nl

Ik geloof in een mooiere wereld met gelijke kansen voor iedereen.

CHECKLIST

'In 4 Stappen Naar Een Succesvolle Online Academie'

 

 

Vul hieronder je naam en beste e-mailadres in en ontvang direct de checklist van mij.

You have Successfully Subscribed!